Tieto- ja viestintätekniikka

Lisämateriaali

Linkit

Alla olevista listoista löytyy Tieto- ja viestintätekniikka -oppikirjaan liittyviä videoita, lisätehtäviä ja harjoitustyön aiheita.

Materiaalit avautuvat klikkaamalla halutun materiaalin nimeä hiiren ykköspainikkeella. Materiaaleja voi tallentaa itselleen klikkaamalla halutun materiaalin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Tallenna kohde nimellä..." tai "Tallenna kohde levylle..." ("Save Target As...").

Lisämateriaalien käyttöön pätevät samat tekijänoikeudet, mitä itse oppikirjan materiaalien käyttöön. Lisämateriaaleja ei ole lupa käyttää ilman oppikirjan käyttöoikeutta.

Oppikirjaa voi tilata Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitoksen kirjaportaalista. Kyseiseltä sivulta löytyy myös kirjan esittely ja tilaushinnat.

Videot

Seuraavassa on oppikirjan Tietokoneen laitteisto -lukuun liittyvät tietokoneen komponenttien asennusvideot. Videot tarvitsevat näkyäkseen DivX-koodekin. Jos koneesi ei pysty toistamaan videoita, voit hakea koodekin (mukana tulee myös toisto-ohjelma) ilmaiseksi Internetistä osoitteesta: http://www.divx.com/divx/windows/.

Lisätehtävät

Seuraavassa on lisätehtäviä oppikirjan jokaiseen päälukuun. Tehtävät ovat doc-tiedostoja. Tehtävien alalistoissa on linkit tehtävissä mahdollisesti tarvittaviin tiedostoihin.

Harjoitustyöt

Seuraavassa on harjoitustyön aihe oppikirjan jokaiseen aihealueeseen sekä lisäksi yksi harjoitustyön aihe, jossa yhdistyvät kirjan eri luvuissa opitut asiat. Tehtävät ovat doc-tiedostoja. Tehtävien alalistoissa on linkit tehtävissä mahdollisesti tarvittaviin tiedostoihin.